Gelişmiş çeviklik
Neden önemlidir?
Yeni fırsatlardan yararlanmak ve olası tehditleri savuşturmak için minimum kodlama ve görsel sürükle ve bırak işleviyle fikirden uygulamaya anında geçin. Bu tür bir çeviklik, düşük kodlu geliştirmenin, sıfırdan kodlama ihtiyacını ortadan kaldıran yeniden kullanılabilir bileşenlerle kuruluşlara sağladığı şeydir. Özelleştirilebilir düşük kodlu bileşenler, BT ekiplerinin hızla yenilik yapmasını, daha kısa sürede daha fazlasını başarmasını ve dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandırmasını sağlar.
Maliyet tasarrufu
Neden önemlidir?
Düşük kod, daha az sürede daha fazla uygulama oluşturulmasını sağladığından, geliştirme maliyetleri düşer. Ancak, tek fayda bu değildir. Düşük kodlu bir geliştirme yaklaşımı benimsemek, daha fazla geliştiriciye olan ihtiyacı azaltır ve işe alım maliyetlerini düşürür. Ek olarak, iş akışı otomasyonundan elde edilen tasarruflar, Ar-Ge, pazarlama ve müşteri desteği gibi diğer büyümeyi sağlayan faaliyetlere yönlendirilebilir. Son olarak, işletmeler eski lisans ücretlerinin ve bakım maliyetlerini azaltmak için mevcut uygulamaları desteklemek veya değiştirmek için düşük kod kullanabilirler.
Daha yüksek üretkenlik
Neden önemlidir?
Gelişmiş iş birliği
Neden önemlidir?
Düşük kodlu geliştirmeyle desteklenen gelişmiş iş birliği, verimli karar almayı, daha hızlı sorun çözmeyi ve ekip üyeleri arasında bir sahiplik duygusunu teşvik eder. Düşük kodlu platformlar, ekiplerin özel araçları kolayca paylaşabileceği ve entegre edebileceği işbirlikçi çalışma alanları oluşturur. Geliştirme ekiplerinizin işbirliği yapmasına yardımcı olan, değişikliklerin organize edilmesini, izlenmesini ve anlaşılmasını sağlayan, iyi organize edilmiş bir araç kutusu gibidir; aynı proje üzerinde birden fazla geliştirici çalışıyor olsa bile. Bu, üretkenliği artıran daha verimli bir geliştirmeyle sonuçlanır.
Daha iyi müşteri deneyimi
Neden önemlidir?
Düşük kodla, daha hızlı yanıt sürelerinin aşağı yönlü etkisi, doğrudan marka sadakatini, kulaktan kulağa tavsiyeleri, uzun vadeli müşteri değerini, rekabetçi farklılaşmayı, müşteri kaybını azaltmayı ve müşteri merkezli bir kültürün geliştirilmesini etkileyen daha iyi bir müşteri deneyimini içerir. Ek olarak, düşük kod, sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına hızla uyum sağlamak için gereken operasyonel çevikliği sunar.
Etkili risk yönetimi ve yönetişim
Neden önemlidir?
Mevzuat ihlallerinin ağır para cezalarına ve itibar kaybına yol açabileceği bir dünyada, proaktif risk yönetimi hayati önem taşır. Düşük kod, gelişen düzenleyici gereklilikleri karşılamak için yeni işlevler ve yetenekler sunmak için gereken hızı sağlar. Ayrıca, AI destekli bir süreç platformunda AI tarafından oluşturulan düşük kod, bu çözümleri destekleyen verilerin gizliliğini ve güvenliğini korurken dijital çözümler için sağlam korumalar sağlar. Kurumsal düzeydeki platformlar, kimlerin eserleri değiştirebileceğini veya kullanabileceğini belirterek ve işlevsel yeteneklerin modülerliğini ve veri gizliliği ayarlarını kontrol ederek yetkilendirmeyi, yönetişimi ve veri gizliliğini zorunlu kılar ve üretim sorunlarını önlemek için bir platform yaklaşımını kritik hale getirir.
Daha hızlı entegrasyon
Neden önemlidir?
Uygulamaları, sistemleri ve verileri sürekli değişime uyum sağlamak için hızla entegre edebilen kuruluşlar, bunu yapamayan şirketlerden daha iyi performans gösterecektir. Kısa vadeli ihtiyaçlar için hazır çözümler cazip görünse de, genellikle karmaşık entegrasyon zorluklarına ve veri ambarlarına yol açarlar. Kurumsal düzeyde düşük kodlu bir otomasyon platformu, veritabanlarına, bulut hizmetlerine, robotik süreç otomasyonu (RPA) botlarına, yapay zeka (AI) araçlarına ve uygulama programlama arayüzlerine (API’ler) bağlanmak için gereken süreyi saatlerden veya günlerden dakikalara düşüren önceden oluşturulmuş, kodsuz entegrasyon ve şablonlar sağlar.